2 Απρ 2013

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΜΜΕ Φαβορί για την Πόρτο ο Ζαρντίμ!

Φαβορί για την Πόρτο ο Ζαρντίμ!
Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Βίτορ Περέιρα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Πόρτο μετά το τέλος της σεζόν και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο των «δράκων»! Σύμφωνα με τη «Diário de Notícias» ο Περέιρα δεν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Πόρτο ανεξαρτήτως εάν η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος ή όχι. Αυτή την στιγμή οι «δράκοι» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Μπενφίκα και ενώ υπολείπονται έξι αγωνιστικές.
Η ίδια εφημερίδα επικαλουμένη πληροφορίες από πηγή μέσα στην Πόρτο, υποστηρίζει πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι το όνομα που προκρίνει η διοίκηση για την διάδοχη κατάσταση!
Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίντο ντα Κόστα όσο και εκτελεστικός διευθυντής, Αντέρο Ενρίκες συμφωνούν στην πρόσληψη του Ζαρντίμ ο οποίος μάλιστα φέρεται να απέρριψε ήδη δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού όταν πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον της Πόρτο.
Επιπλέον, η «Diário de Notícias» το πάει ακόμα παραπέρα και υποστηρίζει πως ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Ζαρντίμ και την διοίκηση των «δράκων».
Ένα άλλο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Βραζιλίας, Μάνο Μενέζες αλλά το κασέ του κρίθηκε αρκετά ψηλό. 
Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:31/3/2013.ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ε.Δ ΑΣΩΠΟΥ 1-2 ημιχ.1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: