24 Απρ 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ???.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ???.ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...

Η ομάδα της Σκάλας ήταν καλύτερη από την ομάδα της Άμιλλας Αγ. Ιωάννου και κέρδισε δίκαια με 3-1. Στο άλλο παιχνίδι που ενδιαφέρει την Σκάλα, η Λογγάστρα κέρδισε με 2-1 στις καθυστερήσεις την ομάδα του Κρόνου και έτσι τώρα ο Κρόνος έχει 22 βαθμούς έναντι 21 της Σκάλας με την Λογγάστρα στα τελευταία παιχνίδια. Η Σκάλα αντιμετωπίζει την αμάδα του Ξηροκαμπίου και η Λογγάστρα φιλοξενείτε από την αδιάφορη Πελλάνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια σαν να μην κατεβαίνει στο γήπεδο , χάνει συνέχεια. Σε περίπτωση νίκης και της Σκάλας και της Λογγάστρας πάμε σύντομα σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ::ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΠΙ 20 ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...
  • ΣΤΟ ΙΔΙΟ BLOG ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΤΗΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ΕΝΩ ΗΔΗ Η ΩΣ ΑΝΩ ΟΜΑΣ ΕΧΕΙ <<ΠΑΡΕΙ>>ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ <<ΣΥΝΕΝΩΣΗ>>ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ.ΤΑ ΕΞΗΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ:NEO ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ BLOG ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ!!!
  • ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ???.ΔΥΟ 24ωρα περασαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: