23 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: Θα γίνει το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθη

Ο πρόεδρος της Super League υπογράμμισε πως η διοργανώτρια Αρχή προχώρησε σε αυτή την απόφαση προκειμένου να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο

Την απόφαση της Super League να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Skoda Ξάνθη επιβεβαίωσε ο Γιάννης Μώραλης.
Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην έκτη θέση και η νικήτρια θα διατηρήσει τις ελπίδες της για τη εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, τόνισε: "Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει συνεννόηση και επαφές μεταξύ των ενδιαφερομένων πλευρών, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣ Γιάννινα, για το θέμα των play off, τον αγώνα μπαράζ και των υπόλοιπων κινήσεων, προκειμένου οι ομάδες να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και να είναι ξεκάθαρο το τοπίο".
Στην συνέχεια ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: "Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης ώστε να υπάρξει η οριστική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι αδειοδοτήσεις δεν είναι θέμα της Super League, αλλά η διοργανώτρια Αρχή πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα". 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen vs FC Barcelona Champions League.Ο πρωτος μεγαλος ημιτελικος απο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: