2 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι εκλεκτοί του Σαββίδη


Το μεσημέρι ορίζεται νέα διοίκηση, πιθανότατα αιρετή, στον ΠΑΟΚ.

Πάνε περίπου 7 χρόνια από την τελευταία φορά που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αιρετή διοίκηση. Και υπό αυτή την έννοια η σημερινή έκτακτη Γ.Σ. (15.00) μπορεί να έχει και ιστορικό χαρακτήρα, αφού όπως όλα δείχνουν ο Ιβάν Σαββίδης που κατέχει ποσοστό περίπου 80% των μετοχών, θα ορίσει αιρετό δ.σ., καθώς και λύση στο θέμα των χρεών έχει δρομολογήσει και "καμπανάκι" από το Πρωτοδικείο να μην συνεχιστούν οι αιτήσεις για προσωρινή διοίκηση έχει δεχθεί.
Ο Σαββίδης κρατά κλειστά χαρτιά, οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η μοναδική προσθήκη θα είναι αυτή του Γκέρμαν Τσιστιακόφ πιθανόν σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου.
Τα περισσότερα, αν όχι όλα από τα μέλη της τωρινής διοίκησης έχουν ήδη ενημερωθεί πώς συνεχίζουν Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ζαγοράκη, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, αν και οι πληροφορίες συγκλίνουν σε επαναδραστηριοποίησή του από το καλοκαίρι. Τέλος, δεν υπάρχει ένδειξη για έκπληξη, όπως θα ήταν, για παράδειγμα, να αναλάβει την προεδρία ο ίδιος ο Σαββίδης.   

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:31/3/2013.ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ε.Δ ΑΣΩΠΟΥ 1-2 ημιχ.1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: