18 Απρ 2013

Σαββίδης: "Θα φέρω δις στην Ελλάδα και κούπες στον ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο των εγκαινίων του "Μακεδονία Παλλάς" τόνισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και ότι θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λίγκ!
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλλάς" στο οποίο έδωσαν το παρών παίκτες και στελέχη του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού ΠΑΟΚ αλλά και άτομα από τον Α.Σ. όπως ο πρόεδρος αυτού, Θανάσης Κατσαρής.
Στην ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση της χώρας, πως θα φέρει κι άλλα δις στην Ελλάδα και πως θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ!
Συγκεκριμένα είπε: "Το "Μακεδονία Παλλάς" θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Αγιο Ορος. Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Εχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.
Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Ελληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρας μας πραγματικός παράδεισος. Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".
Στο τέλος έκανε πρόποση λέγοντας πως το "Μακεδονία Παλλάς" είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους. Εκαναν χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Ανθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου που τόνισε πως ο Σαββίδης θα πρέπει να βοηθήσει και τον Ηρακλή. Στον τελευταίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε:
"Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ.  Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ". 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: