18 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στην παραμονή ο Διαμαντίδης

Κοντά στην παραμονή ο ΔιαμαντίδηςΉταν σχεδόν δεδομένο. Σύντομα θα είναι κι επίσημο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Η επιθυμία είναι αμοιβαία. Και από τη στιγμή που αυτό είναι δεδομένο, η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία μεταξύ Διαμαντίδη και Παναθηναϊκού δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχιστεί.
Ο Καστοριανός γκαρντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία (αν δεν έχει ήδη συμφωνήσει) για την υπογραφή νέου συμβολαίου, πιθανότατα τριετούς διάρκειας, που θα τον «δέσει» με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της καριέρας του.
Οι πρώτες επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν γίνει και ουσιαστικά μένουν οι υπογραφές, αφού και ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν θέλει να… διανοείται έναν Παναθηναϊκό σαν τον «3-D», αλλά και ο αρχηγός, που ανήκει στο «τριφύλλι» από το 2004, είναι συναισθηματικά δεμένος με το σύλλογο και δεν είναι άνθρωπος των αλλαγών.
Το θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά μετά τη σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα. Η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα είναι πιθανότατα τριετής, ενώ οι αποδοχές του «Μήτσου» θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα τωρινά (2 εκατ. ευρώ). 

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:45 Panathinaikos vs FC Barcelona.Eυρωλιγκα

Live Streaming.20:00 Olympiacos Piraeus vs Panthrakikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: