13 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όταν θυμούνται οι παλιοί…

Όταν θυμούνται οι παλιοί…Ανδρέας Παπαεμαννουήλ και Θανάσης Αγγελής θυμήθηκαν τα ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έδωσαν τις δικές του εξηγήσεις για το αυριανό ντέρμπι.

Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά η μπάλα παραμένει στρογγυλή. Ανδρέας Παπαεμαννουήλ και Θανάσης Αγγελής, δύο παίκτες που διακρίθηκαν στην εποχή τους φορώντας την φανέλα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα, μίλησαν στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το αυριανό ντέρμπι των «αιωνίων».
Διαβάστε όσα είπαν στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο οι:
Παπαεμαννουήλ Ανδρέας (παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού):

«Εκείνη την εποχή δεν είχαμε τα σύγχρονα μέσα που έχουν τώρα. Τότε έπαιζε ρόλο το φυσικό χάρισμα. Σε τέτοια ντέρμπι μεγάλη σημασία έχει το γόητρο. Το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή να χάσεις από τον Ολυμπιακό ήταν το θέμα. Προτιμούσαμε να μην πληρωθούμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Κι αν ρωτήσετε τους τότε παίκτες του Ολυμπιακού το ίδιο θα σας πουν. Για τον Παναθηναϊκό φέτος είναι η χειρότερη χρονιά στην ιστορία του αλλά πιστεύω πως πρέπει να πάει για να κερδίσει όποια και να είναι η διαφορά μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και φαίνεται παντού αυτό. Ο Παναθηναϊκός όμως παίζει τα ρέστα του και με την πλάτη στον τοίχο».
Αγγελής Θανάσης (παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού):
«Υπάρχει πίεση στα ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Όπως να το κάνουμε, όπως και να είναι οι ομάδες σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι πραγματικά ντέρμπι. Έτσι ήταν παλιά γιατί τώρα υπάρχουν αρκετοί ξένοι και δεν το νιώθουν τόσο πολύ. Θα έδινα τα πάντα για να μπορούσα να ξαναπαίξω σε ένα ντέρμπι αλλά το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει». 


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: