30 Απρ 2013

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Γεωργιάδη

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Γεωργιάδη | onsports.gr
Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε την Μ. Τρίτη ο Γιώργος Γεωργιάδης μαζί με το νέο του επιτελείο.
Το τιμ του Γεωργιάδη αποτελείται από τους Γρηγόρη Καβαλιεράτο, Δημήτρη Δανιηλίδη (γυμναστές) και Δημήτρη Μούσιαρη (προπονητή τερματοφυλάκων). Βέβαια, δεν έλειψαν και οι οπαδοί από την προπόνηση, καθώς περίπου 150 φίλοι του ΠΑΟΚ διέκοψαν το πρόγραμμα και εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εμφάνιση στην Τρίπολη και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου. Επίσης τους ζήτησαν επιτακτικά την πρώτη θέση στα πλέι οφ και την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League.
Στα αγωνιστικά, νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γκόρντον Σίλντεφελντ αναμένεται να χάσει τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ. Ο έμπειρος αμυντικός είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στο ματς με τον Αστέρα και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη θλάση α’ προς β’ βαθμού. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες.
Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε προληπτικά ο Καμαρά, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι Σταφυλίδης, Κατσικάς και Βούκιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Από την Μ. Τετάρτη και μέχρι τη Μ. Παρασκευή οι προπονήσεις μεταφέρθηκαν από τις 17:00 στις 10:00. 

Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: