14 Απρ 2013

Ο Άρης επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-1.


Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Ο Άρης επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-1.

Μεγάλη νίκη για τον Άρη του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 και πλέον βρίσκεται κοντά στον στόχο της παραμονής της Superleague.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ανδράς Τάτος, ο οποίος σημείωσε χατ - τρικ (29, 79', 85'). Τα άλλα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τριανταφυλλάκος στο 7’ και Αγγελούδης στο 46'. Για τους «Αρκάδες» μείωσε στο 58' ο Κάφας.
Ο αγώνας O Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα, δείχνοντας με το… καλημέρα τις προθέσεις του. Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του στα καρέ του Αστέρα Τρίπολης στο 7’, κατόρθωσε να προηγηθεί. Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ με τον Παπαζαχαρία να γυρίζει την μπάλα και ο Τριανταφυλλάκος από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.
Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, καθώς ήθελαν να πάρουν από νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Στο 29’, λοιπόν, ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στον αγώνα, όταν ο Τάτος συνεργάστηκε με τον Καζναφέρη και ο πρώτος εξαπέλυσε μία βολίδα με την μπάλα να «καρφώνεται» στο παράθυρο του Διούδη

Αυτή ουσιαστικά ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με τον Άρη να προηγείται με 2-0.
Ξεκίνημα με γκολ…
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Μόλις στο 46’ ο Αγγελούδης νίκησε τον Μπαντή και διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια και στο 58’ κατάφεραν να μειώσουν με τον Κάφα να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το λανθασμένο βολέ του Διούδη και με μακρινό σουτ έκανε το 3-1.
Το κείμενο ανανεώνεται Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Τάτος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγγελούδης (64' Οικονομόπουλος).
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντης, Κοντοες, Πιπινης, Κουρμπελης, Φορμίκα, Σέτι (46' Ντε Μπλάσις), Καστέλς, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Κάφα, Καλαντζής. 


Πηγή: NewsNow

Δεν υπάρχουν σχόλια: