13 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νταμπλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, 3-1 την ΑΕΚ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ στο Βόλεϊ Γυναικών επικρατώντας 3-1 της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου.
Τον… αέρα της ΑΕΚ έχει πάρει ο Ολυμπιακός την τελευταία εβδομάδα όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις πήρε ισάριθμες νίκες και απέδειξε πως δίκαια έκανε το νταμπλ. Στον τελικό της Σαντορίνης η ομάδα του Σωτήρχου επικράτησε 3-1 και πάλι για να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο και πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.
Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη με 25-20, κάνοντας σερί 11-1 σε κάποιο διάστημα.
Από το δεύτερο όμως, φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ φέτος που δεν είναι άλλο από την υποδοχή. Με τις Μέντες και Ρόγκα να κάνουν αρκετά λάθη και την Κοσμά να κάνει ρεσιτάλ άσων ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άνετα με 25-16.
Στο τρίτο σετ, υπήρξε ανάλογη εικόνα, με την υποδοχή να παραμένει κακή για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να παίρνει ψυχολογία από τους κερδισμένους πόντους, φτάνοντας όμως πιο δύσκολα στο 25-22 για να κάνει το 2-1.
Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 11-9, ωστόσο συνεχίστηκαν τα λάθη της με τον Ολυμπιακό να επικρατεί ξανά 25-22 και να κάνει το πρώτο της νταμπλ, αφήνοντας την Ένωση χωρίς τίτλο για τη φετινή χρονιά.
Τα σετ: 20-25, 25-16. 25-22, 25-22

Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: