9 Μαρ 2013

Κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ για video games

Κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ για video gamesΈνα νέο και πολύ ενδιαφέρον project ξεκίνησε χτες στο Kickstarter από την Inaugular Films με τίτλο Videogamer: The Film.
Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον project ξεκίνησε χτες στο Kickstarter από την Inaugular Films με τίτλο Videogamer: The Film.
Η ταινία θα ασχοληθεί με την διαδικασία δημιουργίας ενός video game από την αρχική ιδέα μέχρι την ολοκλήρωσή του, αναλύοντας όμως και θέματα όπως η μετάβαση στο ψηφιακό gaming.
Mε απόψεις από εταιρίες ανάπτυξης, δημοσιογράφους αλλα και gamers αν τον κόσμο, το Videogamer: The Film σκοπεύει να αναλύσει σε βάθος κάθε πτυχή της βιομηχανίας.
Γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε πολλά studio αλλά και σε πολλές χώρες όπως Ιαπωνία, Κίνα, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες.
Ακόμα ο υπεύθυνος του project Josh Craig θα συνεργαστεί και με διάσημα studio του χώρου παρέχοντάς μας μια παρασκηνιακή ματιά.
Πλάνα από την 2K Games και την Gearbox Software, την Crystal Dynamics κατά την ανάπτυξη του Tomb Raider, αλλά και την Obsidian η οποία εργάζεται πάνω στο Project Eternity.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζική δηλητηρίαση στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου.Πάνω από εξήντα άτομα με διάρροια και εμετό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμες για πρόκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: