21 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑL JAZEERA.Σάλος με τον Φέρντιναντ στην Αγγλία!

Σάλος με τον Φέρντιναντ στην Αγγλία!
O Ρίο Φέρντιναντ αποσύρθηκε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο επικαλούμενος πρόβλημα στη μέση αλλά έκανε μαραθώνιο ταξίδι διάρκειας οκτώ ορών από το Λονδίνο στη Ντόχα για να σχολιάσει τον αγώνα για λογαριασμό της Al Jazeera! Η απόφαση του διεθνούς αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στο νησί. Ο Φέρντιναντ θα διαμείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Κατάρ αλλά το μακρινό του ταξίδι δεν θα τον βοηθήσει στην θεραπεία που κάνει στη μέση και την οποία επικαλέστηκε ως λόγο για να αποσυρθεί από την αποστολή του Ρόι Χότζσον.
Ο Αγγλος εκλέκτορας αποφάσισε να επαναφέρει τον Φέρντιναντ στα «λιοντάρια» αφενός λόγω της καλής του φόρμας φέτος, αφετέρου επειδή δεν υπολογίζει τον Τζον Τέρι πλέον. Τελικά, μετά από τρεις ημέρες έντονης φημολογίας και αφού πρώτα ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον προειδοποίησε το τιμ της Αγγλίας να είναι «προσεκτικό» με το πρόγραμμα προπόνησης του 34χρόνου, ο Φέρντιναντ συναντήθηκε με τον Χότζσον την Κυριακή και τον ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή λόγω της μέσης του.
Όμως ο άσος της Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ένα ταξίδι τριπλάσιας διάρκειας από την Αγγλία στο Κατάρ (σ.σ από ότι στο Σαν Μαρίνο) κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους φιλάθλους και στους αναλυτές. Ειδικά από την στιγμή, που η «Al Jazeera» έχει στούντιο στο Λονδίνο και μπορεί από κει οι σχολιαστές να κάνουν την δουλειά τους!

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: