24 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Football League.Η 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ «Κόλλησε» ο Εργοτέλης, απειλεί ο Ολυμπιακός!


«Κόλλησε» ο Εργοτέλης, απειλεί ο Ολυμπιακός!
Ο Εργοτέλης έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία στην Καβάλα, 0-0, ενώ νέο βήμα ανόδου έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, με την εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών 1-0. Η ομάδα της Κρήτης, στην 29η στροφή του πρωταθλήματος, έχασε την ευκαιρία, με νίκη στην Καβάλα να περάσει τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν τα κατάφερε και πλέον νιώθει την ανάσα του Ολυμπιακού Βόλου, που πλησίασε στον βαθμό και απέχει δύο από τον Απόλλωνα.
Η Λάρισα ξεκόλλησε από τις τέσσερις σερί ισοπαλίες, κέρδισε τον Θρασύβουλο στη Φυλή, με δυσκολία 1-0 και πέρασε στην 4η θέση.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Νίκη Βόλου στην Άμφισσα επί του Φωκικού 2-0 και διατηρείται σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ, όπως και η Δόξα Δράμας, επικρατώντας στην έδρα της του Πιερικού, με 2-0, επίσης.
Η Καλλιθέα έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα, επικρατώντας της Παναχαϊκής 1-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς την ίδια ώρα έχανε ο Θρασύβουλος και ο Βύζας Μεγάρων είχε ρεπό.
Στη Μυτιλήνη, η Καλλονή νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών και τον πέρασε στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 43 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Εύβοιας έμεινε στους 42 και υποχώρησε στην 11η θέση.
Στο Αγρίνιο όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να επικραρεί της Αναγέννησης Επανομής και να ακολουθεί κατά πόδας στη μάχη για είσοδο στα πλέι οφ.
Tα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
Σάββατο 23 Μαρτίου
Εθνικός Γαζώρου - Πανσερραϊκός 0-1
Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Κυριακή 24 Μαρτίου
Δόξα Δράμας-Πιερικός 2-0
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγένηση Γιαννιτσών 1-0
Παναιτωλικός-Αναγέννηση Επανομής 4-1
Καβάλα-Εργοτέλης 0-0
Παναχαϊκή-Καλλιθέα 0-1
Θρασύβουλος-Λάρισα 0-1
Φωκικός-Νίκη Βόλου 0-2
Καλλονή-Ηρακλής Ψαχνών 2-1 
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: