24 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2.Ακόμα μία νίκη για Αίγιο, «μπαμ» από Γλυφάδα!


Ακόμα μία νίκη για Αίγιο, «μπαμ» από Γλυφάδα!
Ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στη Football League έκανε στην Καλαμάτα ο πρωτοπόρος του νοτίου ομίλου, Παναιγιάλειος, ο οποίος νίκησε με 2-1 την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Αιγίου ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Καλαμάτα που αγωνίζεται, πλέον, στο πρωτάθλημα δίχως στόχο και εν τέλει τα κατάφερε. Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά επικράτησε με 2-1 σε ένα ματς, όπου και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Ο Παναιγιάλιος προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Στο 15' ο Σκαρτσίλας και στο 21' ο Μπούνας έδωσαν προβάδισμα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους για να έρθει στο 42' με πέναλτι ο Τριανταφυλλάκης να μειώσει για τους οικοδεσπότες. Το 2-1, όμως, έμελλε να μην αλλάξει.
Εν αντιθέσει με τον Παναιγιάλειο, ο Αχαρναϊκός γκέλαρε στο Ελληνικό. Οι Μενιδιάτες ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΑΟ Γλυφάδας που βρίσκεται, πλέον, σε θέση ανόδου, την ώρα που οι ηττημένοι δεν πλήρωσαν το αποτέλεσμα αυτό, μιας και η 3η της βαθμολογίας Επισκοπή ηττήθηκε εντός με 3-0 από τα Χανιά.
Η χαμένη ευκαιρία του Βατανιακού
Την ευκαιρία να βρεθεί σε θέση ανόδου απώλεσε στη Λευκάδα ο Βατανιακός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Τυληκράτη, την ώρα που ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έμενε στο 1-1 με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Ετσι αμφότερες έμειναν στους δυο βαθμούς διαφορά στη μάχη για το 5ο εισιτήριο της ανόδου στη Football League 2.
Τέλος, δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, η ήττα της 2ης Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 από τον Αιγινιακό και νίκη της Κασσιόπης με 1-0 επί της Δόξας Κρανούλας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Νότιος Ομιλος
Πανηλειακός – Προοδευτική 1-1
ΑΟ Γλυφάδας – Αχαρναϊκός 1-0
Επισκοπή – Χανιά 0-3
Ρούβας – Κόρινθος 1-1
Αστέρας Μ. – Εθνικός Αστέρας 3-0 α.α.
Καλαμάτα – Παναιγιάλιος 1-2
Ρεπό ο Φωστήρας
Βόρειος Ομιλος
Τηλυκράτης – Βατανιακός 0-0
Οδυσσέας Κ. – Ζάκυνθος 0-1
Αιγινιακός – Αναγέννηση Κ. 2-1
Εθνικός Σ. – Απόλλων Κ. 1-1
Κασσιόπη – Δόξα Κρανούλας 1-0
Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0 α.α. 
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: