6 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό» Ο Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο

«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό»
Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως υπάρχουν μόνο φήμες και κανένα επίσημο ενδιαφέρον.
Υπενθυμίζεται πως χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπουχαλάκη και τον συμπαίκτη του, τον Τζανακάκη να έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League: «Τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα δεν ήξεραν την κατηγορία. Ξέραμε από πέρυσι πως πρόκειται για πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ανυπομονούσαμε να ξεκινήσει για να δούμε τι γίνεται. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και μέχρι το τέλος θα είναι θρίλερ. Ξεκινήσαμε με άλλο σχεδιασμός Υπήρξαν κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση αλλά όλα έγιναν την τελευταία στιγμή. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί με τον προπονητή να γίνουμε περισσότερο δυνατοί και γίναμε πραγματικά μια οικογένεια και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».
- Για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Απόλλωνας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που κυνηγά την άνοδο. Είχε και το αβαντάζ της έδρας και έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα».
- Για την προσωπική του πορεία φέτος: «Για μένα είναι το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσα να κάνω. Είμαι βασικός και δεν έχω χάσει ματς και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ειδικά σε μια κατηγορία πολύ απαιτητική».
- Για όσα ακούγονται πως έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Όντως και εγώ και ο Τζανακάκης πήραμε άδεια για να παραμείνουμε στην Αθήνα λίγο παραπάνω αλλά δεν είχε να κάνει κάτι με τον Ολυμπιακό. Και εμείς από τις εφημερίδες διαβάσαμε πως έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Μόνο για το ενδιαφέρον έχουμε ακούσει και τίποτα παραπάνω».
- Για το Παγκόσμιο Νέων που θα λάβει μέρος η Εθνική μας το καλοκαίρι: «Από την πρώτη στιγμή ήθελα να κάνω μια καλή χρονιά φέτος για να λάβω μέρος με την Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στην Τουρκία. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς γιατί θα βρίσκονται εκεί οι καλύτερες ομάδες του κόσμου και εμείς έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προβληθούμε». 


Πηγή: AEK365

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: