6 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

Ευχαριστεί η ΟΧΕΟ τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ των ανδρών ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο στην Κέρκυρα με κυπελλούχο την ΑΕΚ και η ΟΧΕ θεωρεί πως όλα κύλησαν ομαλά στο νησί των Φαιάκων
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, η ελληνική ομοσπονδία χειροσφαίρισης Ελλάδος ευχαριστεί τα διαγωνιζόμενα σωματεία, τον Δήμο της περιοχής, τη διοίκηση του ΕΑΚ και το αρχηγείο της ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο 31ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, τον Δήμο Κέρκυρας και τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κερκυραίων και τον πρόεδρο, κ. Σπύρο Πανδή, τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαίακα Κέρκυρας, τον πρόεδρό του, κ. Σπύρο Κουλούρη, καθώς και τον επί σειρά ετών προπονητή, κ. Νίκο Πέρρο, για την αμέριστη στήριξή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο αρχηγείο της ελληνικής Αστυνομίας και τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και τον Διευθυντή της, κ. Σπύρο Μαρτίνη». 


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: