5 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»



Σε αθλητικό ραδιοσταθμό μίλησε ο παίκτης του  Απόλλωνα Γιάννης Κατσίκης μια μέρα μετά την εντός έδρας  νίκη επί του Εργοτέλη.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»στο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» ξεκαθάρισε πως η αγωνιστική κοιλιά των «κυανόλευκων» ανήκει στο παρελθόν και δίνει το σύνθημα για άνοδο στη Super League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στο Νova ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον πρωτόπορο της βαθμολογίας: «Όταν δίνεις ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι πρωτοπόρος όπως είναι ο Εργοτέλης είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Δεν είχαμε κερδίσει ένα ντέρμπι, αλλά το θέλαμε πολύ. Οι οπαδοί μας ήθελαν και εκείνοι να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάναμε μία “κοιλιά”, η οποία πέρασε».
Για τα  αρνητικά αποτέλεσματα και την υποχώρηση στη βαθμολογία: «Μπήκαν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα μετά την μεταγραφική περίοδο και λογικό ήταν να κάνουμε μία αγωνιστική κοιλιά. Πέρασε ένα μικρό διάστημα μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας και να καταλάβουν την φιλοσοφία μας οι νέοι παίκτες αλλά τώρα τα έχουμε βρει και είμαστε καλύτερα. Είναι περίεργο αλλά όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε».
Για τους στόχους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: «Ο Απόλλωνας έχει τις δυνατότητες να ανέβει κατηγορία. Αλλά επί της ουσίας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για μένα. Έχουμε τα ντέρμπι με Ηρακλή Ψαχνών και Δόξα Δράμας και θέλουμε να τα καταφέρουμε για να περάσουμε απευθείας στην Σουπερλίγκα. Όλες οι ομάδες μέχρι την 12η θέση στο πρωτάθλημα έχουν μικρή διαφορά στην βαθμολογία. Με μία νίκη είσαι στις πρώτες θέσεις και με μία ήττα πέφτεις στην μέση του πίνακα. Από εδώ και πέρα παίζει ρόλο η έδρα και το ποιες ομάδες έχουν περισσότερο βάθος. Δεν θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές των ομάδων της Football League με εκείνες της Σουπερλίγκας. Υπάρχουν παίκτες που δεν βρήκαν στέγη στην μεγάλη κατηγορία που είναι έμπειροι και έχουν δυναμώσει τις «μικρότερες» ομάδες». 

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: