3 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πικέ: Πάντα εις βάρος μας τα λάθη

Ενοχλημένος από τη διαιτησία στο ντέρμπι με τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Ζεράρ Πικέ, με αφορμή το πέναλτι που ζήτησαν οι καταλανοί σε ανατροπή του Αντριάνο από τον Ράμος.
"Έχουμε πολλή ποιότητα για να κρυβόμαστε πίσω από τη δικαιολογία των διαιτητικών λαθών. Όμως η φάση του πέναλτι ήταν πεντακάθαρη, υπήρχε ανατροπή. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Του είπαμε πως η φάση ήταν καθαρή, αλλά ξέρουμε πώς πάνε αυτά τα πράγματα. Κάθε φορά συμβαίνει τα λάθη να είναι σε βάρος μας. Ελπίζω την άλλη φορά που θα τον συναντήσουμε να μας ζητήσει συγγνώμη.
Παίξαμε καλύτερα από ό,τι στο ‘Καμπ Νου’. Δεν είμαστε όμως στην καλύτερή μας κατάσταση και πρέπει να βελτιωθούμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είναι η καλύτερη στην οποία έχω αγωνιστεί, ακόμη κι από αυτές που πήραν το Champions League το 2009 και το 2011.

Δεν μας ενοχλεί η κριτική, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα κάποιοι αλλάζουν γνώμη. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι το συντομότερο δυνατό. Σε αυτή την τετραετία είχαμε κάποιες άσχημες περιόδους, αλλά πάντα καταφέρναμε να συνέλθουμε γρήγορα". 


Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: