5 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετακομίζει στη Νότιο Ελλάδα

Μετακομίζει στη Νότιο Ελλάδα

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ μετακομίζει για αρκετές ημέρες μάλιστα στην Νότιο Ελλάδα. Εξαιτίας των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου στο κύπελλο και το πρωτάθλημα, εδώ και λίγες ημέρες είχε ληφθεί η απόφαση να παραμείνει η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό για να προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων.


Πως όμως έχει το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ; Σήμερα Τρίτη το πρωί θα γίνει προπόνηση των παικτών στην Θεσσαλονίκη και το απόγευμα στις 16:30 η αποστολή που αποτελείται από 25 παίκτες, μαζί με το τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα. Από το Ελευθέριος Βενιζέλος οδικώς θα μετακινηθεί η ομάδα για την Αράχοβα. Εκεί θα μείνει σε ξενοδοχείο που έχει επιλεγεί για να προετοιμάσει ο Δώνης τους παίκτες του, ψυχολογικά, για το παιχνίδι κυπέλλου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή θα μεταβεί οδικώς από την Αράχοβα με προορισμό την Λιβαδειά (απόσταση περίπου 35 λεπτών με το λεωφορείο).
Μετά τον αγώνα κυπέλλου η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει οδικώς από την Λιβαδειά στην Αθήνα. Θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στην Αθήνα και σε προπονητικό κέντρο που θα επιλεγεί σήμερα ενώ η προπόνηση της Παρασκευής κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί σε προπονητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου.
Ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Παρασκευής θα αναχωρήσει από την Αθήνα, αεροπορικώς, με προορισμό τα Χανιά όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της ίδιας ημέρας. Την επομένη (Σάββατο) θα δώσει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων και θα επιστρέψει το βράδυ του Σαββάτου με πτήση τσάρτερ στην Θεσσαλονίκη.
Ουσιαστικά από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο οι παίκτες, ο προπονητής και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρεθούν στην Νότιο Ελλάδα για τις διαδοχικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια όπου επιλέγεται η ομάδα να μείνει μακριά από την Θεσσαλονίκη.
Και άλλες φορές στο παρελθόν, που συμμετείχε σε αγώνες μεσοβδόμαδα και ακολουθούσε κι άλλος εκτός έδρας στο τέλος της εβδομάδας, η αποστολή επέστρεφε στην Θεσσαλονίκη και εκ νέου κατευθυνόταν στον νέο προορισμό της. Όμως η άνεση που υπάρχει πλέον στα οικονομικά με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, δίνει την ευχέρεια για να εφαρμοστεί αυτός ο προγραμματισμός, έτσι όπως τον αναλύσαμε. Βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και η νίκη επί του Πλατανιά το ερχόμενο Σάββατο. 

Πηγή: PaokMania

Δεν υπάρχουν σχόλια: