Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποκάλυψε πως γνώριζε για τη δυσαρέσκεια του Τζέισον Καπόνο, αλλά εξήγησε πως είναι αμετάπειστος και σέβεται την απόφασή του και κυρίως πάνω απ' όλους είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για...
...το χαμό του Γιώργου Κολοκυθά: «Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ο θάνατος του Γιώργου Κολοκυθά. Το μπάσκετ κι ο Παναθηναϊκός είναι πιο φτωχός. Τον είχα, ήταν και στο συμβούλιο και στην ομάδα. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με αρχές εκλίπουν στις ημέρες μας, την τελευταία 20ετία. Να 'ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει (σ.σ. στις 5/3 η κηδεία).
...τη νίκη επί του Κ.Α.Ο.Δ.: «Παίξαμε σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο. Είχαμε πρόβλημα με τα 2 πόιντ γκαρντ που μας έλειπαν (βλ. Ξανθόπουλος & Μπανκς), έπρεπε ο Διαμαντίδης κι ο Ούκιτς να παίξουν περισσότερο παρότι προέρχοταν από ματς Ευρωλίγκας. Κοιτάξαμε να μη ταλαιπωρηθούν, γι' αυτό δεν πιέζαμε. Δεν ήμασταν συγκεντωμένοι για τις καταστάσεις που προανέφερα. Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι μυαλού, πήραμε διαφορά. Καλή συνέχεια στη Δράμα, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα»
...την απρόσμενη εξέλιξη με το αίτημα αποδέσμευσης του Τζέισον Καπόνο: «Νομίζω έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Σεβόμαστε την απόφασή του. Προχωράμε».
...τη στιγμή της πληροφόρησης του αιτήματος αποδέσμευσης του πρώην NBAer: «Το γνώριζα, έχω μιλήσει μαζί του. Έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η απόφασή του. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχουμε αρχή ως Παναθηανικός. Κι ο Χαραλαμπόπουλος είναι απαραίτητος. Σε μία ομάδα είναι σημαντικός κι ο πιο νέος παίκτης, αν είναι σοβαρός και δουλεύει»
...τον πιθανό αντικαταστάτη του: «Στην Ευρωλίγκα δεν μπορούμε. Στην Ελλάδα θα δούμε. Ας μιλήσουμε γι' αυτούς που ίδρωσαν τη φανέλα. Καλό να μείνουμε σ' αυτούς που έπαιξαν. Σεβασμό προς αυτούς». 

Πηγή: Gazzetta