Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να τσεκάρει η Γιουβέντους υποδεχόμενη την Σέλτικ, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας η Παρί έχει το προβάδισμα απέναντι στην Βαλένθια.


Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλένθια
Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς , αλλά με το 2-1 του πρώτου αγώνα φιλοξενεί την Βαλένθια με στόχο να τσεκάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι Παριζιάνοι με μία επαγγελματική εμφάνιση χτύπησαν δύο φορές μέσα στο «Μεστάγια» και πήραν τη νίκη-προβάδισμα. Το μοναδικό άσχημο ήταν η αποβολή του Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος μάλιστα τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αντσελότι προέρχεται από ήττα-σοκ από την Ρεμς και πλέον η διαφορά της από την Λιόν είναι στους δύο βαθμούς. Στα αγωνιστικά ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σουηδό σούπερ σταρ, αλλά και τον Βεράτι που συμπλήρωσ εκάρτες.

Η Βαλένθια από την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση μένοντας στην ισοπαλία 2-2 με την Λεβάντε δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 89'. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, και Μπερνάτ.

Γιουβέντους-Σέλτικ
Μόνο αν κοιμηθεί ο Θεός μπορεί η Σέλτικ να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να παλέψουν για να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου αγώνα κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε αυτή την Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέροι» έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και το απέδειξαν και στην έδρα της Νάπολι όπου κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και διατήρησαν το +6 από τους «παρτενοπέι» και οδεύουν ξανά για άλλο ένα πρωτάθλημα.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στους Πέπε, Μπέντνερ, Ντε Τσέλιε, και Ανελκά.

Η Σέλτικ έχει καθαρίσει την υπόθεση τίτλος ενώ βρίσκεται και στο Κύπελλο έτοιμη για το νταμπλ. Στο πρωτάθλημα τελευταίο ματς ήταν η ήττα από την Μάδεργουελ μία ήττα χωρίς συνέπειες αφού έχει διαφορά 16 βαθμών από την δεύτερη θέση.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Λένον δεν πήρε μαζί του τους Μπράουν και Λούστινγκ. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές με την Γιουβέντους να έχει ισχνό προβάδισμα με τρεις νίκες έναντι δύο των «Καθολικών». 


Πηγή: Gazzetta

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη