1 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το κίνητρο «οδηγεί» την Μπαρτσελόνα

Το κίνητρο «οδηγεί» την Μπαρτσελόνα

ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΟΘΑΝΟ
Το «πάρτι» της Ρεάλ την Τρίτη στο «Καμπ Νόου» (3-1) σημαδεύει το «clasico» για το πρωτάθλημα. Μια αναμέτρηση όπου κυριαρχεί το γόητρο, αφού η διαφορά των 16 βαθμών μεταξύ της Μπαρτσελόνα και των Μαδριλένων καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε φιλοδοξία της Ρεάλ στην Πριμέρα.
Η «βασίλισσα», άλλωστε, έχει την επόμενη Τρίτη την ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιτίας της οποίας ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Με τον δεξιό χαφ Ανχελ Ντι Μαρία τιμωρημένο, εκτός ενδεκάδας για λόγους ξεκούρασης – προφύλαξης πιθανόν να μείνουν οι κεντρικοί αμυντικοί Σέρχιο Ράμος και Βαράν, οι αμυντικοί μέσοι Τσάμπι Αλόνσο και Σάμι Κεντίρα και ο μεσοεπιθετικός Μεσούτ Εζίλ.
Δύσκολα θα συμβεί το ίδιο και με τον «καυτό» Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μπάρτσα δεν έχει αγώνα μεσοβδόμαδα και λογικά θα παραταχθεί με λίγες αλλαγές, όπως αυτή του Τιάγκο, αντί του ντεφορμέ Τσάβι. Αμφίβολη η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι λόγω γρίπης – πυρετού. Ποντάρουμε, λόγω κινήτρου και αλλαγών, στο «διπλό» των Καταλανών και το Over.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 & OVER 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Μαυρίας

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί είναι ημιτελικοί!


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζευγώλης: «Θα νικήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: