2 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σημάδεψε μια εποχή ο Κολοκυθάς

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Κολοκυθά.

«Σημάδεψε μια εποχή ο Κολοκυθάς»
Στην ανακοίνωση της διοίκησης και προσωπικά του Ηλία Λιανού, ο εκλιπών χαρακτηρίζεται από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, που σημάδεψαν την εποχή τους σε δύσκολη για το άθλημα περίοδο.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος κ. Ηλίας Λιανός εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Γιώργου Κολοκυθά, ενός εκ των μεγαλύτερων αθλητών στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και ξεχωριστού παράγοντα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Ο Γιώργος Κολοκυθάς ήταν άνθρωπος που σημάδεψε ως παίκτης μία ολόκληρη εποχή στα "πέτρινα χρόνια" του ελληνικού μπάσκετ κερδίζοντας ατομικές διακρίσεις σε διεθνούς βεληνεκούς διοργανώσεις. Ως παράγοντας, δε, της ΕΟΚ και διοικητικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της εποχής του και τη νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ.

Το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανιώνιος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργο Κολοκυθά ο οποίος θα μείνει για πάντα στις θύμησες και τις καρδιές όλων όσων ασχολούνται με το μπάσκετ».
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: