Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλει τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα της Football Legaue 2 Προοδευτική -Φωστήρας εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβωμένων Ποδοσφαιριστών.


Ο αρχηγός των «βυσσινί» Μάριος Αργυρίου με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα έκανε λόγω για επίθεση των ΜΑΤ τόσο είς βάρος παικτών, παλαιμάχων αλλά και παραγόντων της  ομάδας του Κορυδαλλού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταγγέλλει τις απαράδεκτες επιθέσεις και βιαιοπραγίες σε βάρος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών-μελών του και ζητά να υπάρξει, επιτέλους, μέτρο στις, κάθε λογής και μορφής, αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντι στους συναδέλφους μας.
Ειδικά, τα γεγονότα που συνέβησαν μετά από το τέλος του αγώνα Προοδευτικής – Φωστήρα, για το πρωτάθλημα της Football League 2, είναι πρωτόγνωρα και ιδιαίτερα ανησυχητικά, καθώς, προκαλεί θλίψη κι αποστροφή η επίθεση ανδρών των ΜΑΤ σε βάρος των ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής, αλλά και τα χτυπήματα τους με γκλομπ σε παλαίμαχους συναδέλφους που προσπάθησαν να εξομαλύνουν την κατάσταση.
Η χρήση, μάλιστα, δακρυγόνων σε χώρο αποδυτηρίων, δεν είναι απλώς και μόνο επικίνδυνη, αλλά και απειλητική για την ίδια τη ζωή των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν διωκόμενοι ως ταραχοποιοί και μάλιστα μέσα στον ίδιο τον δικό τους χώρο, στο άβατο τους.
Καταδικαστέα είναι και η επίθεση με πέτρες στο πούλμαν το οποίο μετέφερε την αποστολή της Λάρισας στο γήπεδο, για τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Λάρισας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.
Οι ποδοσφαιριστές, σε συνθήκες ολοένα και πιο δύσκολες, προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια.
Αξίζουν τον σεβασμό όλων για τον αγώνα τους. Τουλάχιστον, αφήστε τους ήσυχους, εφόσον δεν μπορείτε να τους εγγυηθείτε το αυτονόητο, τη σωματική ακεραιότητα τους». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται Αρκάς ο Λέντσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον Αθλητικό Δικαστή οι Αγγελόπουλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντί για δίχτυα, βρήκε το... κεφάλι δημοσιογράφου!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ινιέστα: Με τον κόσμο μας περνάμε...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 24 «ΣΤΡΟΦΕΣ» Πάτησε Ευρώπη μετά από 190 μέρες!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Νικολέν: «Θα φέρω τον Μαραντόνα για να την σπάσω στην ΠΣΖ»