15 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Derby d' Italia... το μεσημέρι!

Τις παλιές καλές εποχές του Campionato, ως τα τέλη της δεκαετίας του '90 δηλαδή, θα θυμίζει το φετινό Ιντερ-Γιουβέντους καθώς θα διεξαχθεί στις... 16:00 ώρα Ελλάδας!
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο 30 Μαρτίου -στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής- και το πρόγραμμα αρχικά προέβλεπε βραδινή ώρα, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το γεγονός, όμως, ότι η Γιούβε την Τρίτη 2 Απριλίου αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν, σήμαινε ότι το ντέρμπι θα έπρεπε να μετατεθεί για την Παρασκευή.
Κάτι τέτοιο, όμως, δεν μπορεί να γίνει επειδή υπάρχουν αγώνες των εθνικών ομάδων εκείνη την εβδομάδα οπότε η Lega ανακοίνωσε ότι το derby d' Italia θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο αλλά στις 15:00 (16:00 ώρα Ελλάδας) προκειμένου οι Μπιανκονέρι να κερδίσουν έστω κάποιες ώρες ενόψει Μπάγερν.

Στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, πάντως, υπάρχουν κι άλλες αλλαγές που προκαλούν εντύπωση. Οπως, για παράδειγμα, η μετάθεση του Ρόμα-Λάτσιο για... Δευτέρα (8 Απριλίου) ενώ Δευτέρα (15 Απριλίου) θα διεξαχθεί και το Λάτσιο-Γιουβέντους καθώς οι δύο ομάδες θα προέρχονται από τις ρεβάνς με Μπάγερν και Φενερμπαχτσέ σε Champions League και Europa League. 

 Πηγή: Gazzetta

Live Streaming. 21:00 Panathinaikos vs Alba Berlin

Δεν υπάρχουν σχόλια: