9 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ«Δεν σου κάνω τον… Ράγιος»

«Δεν σου κάνω τον… Ράγιος»Ο Ρούμπεν Ράγιος λυτρώνει τον Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις και χαρίζει ένα ακόμα τρίποντο στους Αρκάδες, κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Ρούμπεν Ράγιος… ντύθηκε Άγιος και χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στον Αστέρα, στο 93’ και οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Πανθρακικού. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι, έχασαν ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη και την είσοδο του σκόρερ αλλά και του Κάφα, η εικόνα άλλαξε και οι παίκτες του Τσιώλη πανηγύρισαν ακόμα ένα τρίποντο στην Τρίπολη.

Το ματς:

Χωρίς τον Ρούμπεν Ράγιος και τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός στο παιχνίδι. Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και σε καμία περίπτωση δεν είχαν φαντασία, η οποία δέσποζε στα άλλα παιχνίδια. Οι Σέτι και Φραγκουλάκης έδειχναν αργοί μπροστά στους Λουσέρο, Μίνγκα και Τζάνη, οι οποίοι έκαναν άνω κάτω την άμυνα των Αρκάδων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό με σκοπό να κάνουν την ζημιά στον Αστέρα. Οι απουσίες των Παπαδόπουλου και Βαϊρουά ήταν σημαντικές, όμως δεν ήταν ικανές να σταματήσουν τον Πανθρακικό. Τα πρώτα 45’ λεπτά τον έφερναν απόλυτα κυρίαρχο, κόντρα σε μια ομάδα πολύ δύσκολη. Το γεγονός πως ήταν σε κακή μέρα, το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πάτησε πολλές φορές, με αξιώσεις τα καρέ του Φούλοπ. Στο πρώτο μέρος, το γκολ δεν ήρθε και το 0-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, έμοιαζε να μην είναι και τόσο… δίκαιο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Αστέρα. Ο Ράγιος και ο Κάφα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άλλαξαν τελείως την εικόνα της ομάδας του Τσιώλη. Όλα τα στοιχεία που έλειπαν, εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και η ισορροπία ήρθε και πάλι. Μάλιστα, άρχισαν να έρχονται και καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να υπάρχει γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Παύλος Δερμιτζάκης, είδε την ομάδα του να αντέχει στην πίεση, να κρατάει το μηδέν στην εστία του και να έχει τις ελπίδες να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Τα λεπτά κυλούσαν το γκολ δεν ερχόταν για καμία από τις δύο ομάδες και όλα έδειχναν πως ένα ακόμη, μεταξύ τους παιχνίδι, θα μείνει χωρίς τέρματα. Ο Τσιώλης έβαλε και δεύτερο επιθετικό στην ενδεκάδα, ο Δερμιτζάκης, ρίσκαρε με την είσοδο του Κοντογουλίδη, όμως ο Ράγιος, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Κουτσόπουλου, στο 93’ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα και του χάρισε το σπουδαίο τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Πιπίνης, Φορμίκα, Αλβάρες, Σέτι (46’ Ράγιος), Φραγκουλάκης (69’ Καλαντζής), Ναβάρο, Κοντοές (46’ Κάφα), Λέντσε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Μπακασέτας, Γιαλούσης, Έγκον.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο (86’ Μελίσσης), Λαδάκης (81’ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Τζάνης, Μίνγκας, Λουσέρο (74’ Σκλιοπίδης), Μακρυδημήτρης.

Στον πάγκο: Βρονταράς, Μπονγκ, Χρήστου, Γωνιάδης.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βέρρης (Λέσβου)
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:30 Platanias vs PAOK Saloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια: