8 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραλίγο τραγωδία στον αέρα για τους Μπουλς


NBA/Gettyimages/Idealimages
Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν οι Μπουλς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια της απογείωσης της πτήσης του από το Σικάγο, καθώς υπήρξε πρόβλημα σε μία από τις μηχανές του αεροπλάνου.

Η αποστολή των Μπουλς είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ιντιάνα, αλλά τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της απογείωσης θέλουν όλοι να τα ξεχάσουν. Ο δημοσιογράφος Μπιλ Ουένινγκτον μίλησε για τα όσα έγιναν στο ESPN: "Η τρίτη μηχανή του αεροπλάνου προφανώς αντιμετώπιζε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και ο ήχος που έκανε ήταν σαν να ήταν έτοιμη να εκραγεί. Σπίθες πεταγόντουσαν παντού. Το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά από την ενέργεια του πιλότου να βάλει μπροστά τις μηχανές για να απογειωθεί το αεροπλάνο. Οι σκέψεις όλων μας ήταν αν σταματάμε… Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι μόνο εμείς αρχικά επειδή καθόμασταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου μπορούσαμε να ακούσουμε το θόρυβο. Μετά από λίγο ακούστηκαν κάποια μπουμ και το αντιλήφθηκαν και οι μπροστινοί, ενώ κάποιοι είδαν φλόγες και σπίθες". 

Ο τηλεοπτικός αναλυτής για τους Μπουλς, Στέισι Κινγκ μιλώντας για το περιστατικό είπε: "Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα. Ηταν τρομακτικό. Αν είχα αρκουδάκι μαζί μου, πιθανότατα θα το είχα πάρει αγκαλιά…".  
Ευτυχώς η περιπέτεια των Μπουλς είχε αίσιο τέλος. Οι παίκτες επέστρεψαν στα σπίτια τους και ταξίδεψαν το επόμενο πρωί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κουμπάν προσφέρθηκε να δανείσει στους Μπουλς το αεροπλάνο των Μάβερικς ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν.  

Πηγή: SuperBasket

Δεν υπάρχουν σχόλια: