14 Μαρ 2013

«ΠΑΟΚ… ερχόμαστε»


«ΠΑΟΚ… ερχόμαστε»Ο Αστέρας Τρίπολης είναι για δεύτερη φορά στην ιστορία του, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε 3-1 του Πλατανιά και στην Τρίπολη και ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ.

Με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-1 του Πλατανιά και σε συνδυασμό με το 2-1 της Κρήτης, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Καλύτεροι οι Αρκάδες επικράτησαν εύκολα σε ένα παιχνίδι όπου επανεμφανίστηκε μετά από επτά μήνες ο Χουανίτο.

Το ματς:

Μπήκε για να πάρει την πρόκριση και αυτό φάνηκε πολύ νωρίς όταν άνοιξε το σκορ με τον Ουσέρο. Οι Αρκάδες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να πέσουν… θύμα «έκπληξης» αφού το 2-1 του πρώτου αγώνα τους έδινε αβαντάζ. Το μάλλον… υπερβολικό πέναλτι του Μαντάκη για ανατροπή του Μπαρτολίνι στον Γιακουμάκη ξανάβαλε τον Πλατανιά στο παιχνίδι και έδωσε νέο ενδιαφέρον τόσο στην αναμέτρηση όσο και στην πρόκριση. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει από μία φορά.
Στην επανάληψη ο Τσιώλης, μπροστά στον φόβο να βρεθεί η ομάδα του εκτεθειμένη έριξε στο παιχνίδι τους Ράγιος και Ναβάρο, αποσύροντας τους Κάφα και Έγκον οι οποίοι δεν έκαναν και την καλύτερή τους εμφάνιση. Λίγο αργότερα ο Ναβάρο έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ, ξανά τους Αρκάδες. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καλαντζής, ύστερα από άριστη πάσα του Ουσέρο. Πλέον, οι Τριπολιτσιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης (72’ Κοντοές), Φορμίκα, Χουανίτο, Μπαρτολίνι, ‘ Αλβάρεζ, Ουσέρο, Κάφα (57’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις, Έγκον (57’ Ναβάρο), Καλαντζής.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Μπακασέτας, Λένσε, Καστέλς.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62’ Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ποτουρίδης, Στόλερ, Δέντσας, Ονιέμα, Γιακουμάκης, Μιρσέτα, Γιάννου.

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαρτσάκης, Μαρσέλο, Μπέλιτς, Αζίζ, Κανακούδης.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σίπκας (Πέλλας)
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης» 

Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: