20 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ώρα αποδείξεων για Βιντιάδη

Αναζητά κεφάλια από μία άλλη χώρα, πιθανότατα την Κίνα
Στην Ελλάδα επιστρέφει σήμερα από την
Αγγλία ο Δημήτρης Βιντιάδης και άπαντες στην ΑΕΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις προθέσεις του.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή και στην ΑΕΚ ελπίζουν μην υπάρξουν εκ νέου καθυστερήσεις στην υπόθεση Βιντιάδη, επειδή η ομάδα δεν αντέχει άλλο.
Από το στενό περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία προκύπτει υπέρμετρη αισιοδοξία και όλοι περιμένουν σήμερα την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου τις προηγούμενες μέρες είχε επαφές με τον Κιθ Χάρις.
Όλοι πλέον περιμένουν την τοποθέτηση του ομογενούς ενδιαφερόμενου, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στους οπαδούς και στους ανθρώπους της Ένωσης πριν από τις 22 Μαρτίου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν ότι ο Βιντιάδης θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει για την πιθανή του συνάντηση με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους οποίους αναμένεται να ενημερώσει για τα πλάνα του.
Πρόθεσή του Βιντιάδη είναι αυτή η επικοινωνία μεταξύ των τριών ανδρών να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο, προκειμένου να μπορέσει -επιτέλους- να τοποθετηθεί και να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του την Παρασκευή.
Η εφημερίδα «Goal» αναφέρει πως ο Έλληνας επιχειρηματίας αναζητά κεφάλια από μία άλλη χώρα, πιθανότατα την Κίνα, αν και υπάρχουν φήμες πως έχει έρθει σε επαφή με ρωσικό όμιλο που του δίνει τη δυνατότητα να επενδύσει χρήματα στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: