18 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλες οι εξελίξεις για το Κύπελλο Ελλάδος

Η δεύτερη αγωνιστική του 5ου Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ευρυάλη και το Μαρούσι. 


Η συνάντηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με 6 εναλλαγές στο προβάδισμα και δύο ισοπαλίες μέχρι και το έβδομο inning. Στο όγδοο inning όμως, το Μαρούσι ξέσπασε επιθετικά και η Ευρυάλη κατέρρευσε αμυντικά, οπότε και δέχθηκε 8 runs. Το αποτέλεσμα ήταν το παιχνίδι να τελείωσει πρόωρα στο 8ο inning με mercy rule καθώς η διαφορά είχε φτάσει στους 10 πόντους και στο τελικό 9-19. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ελλείψεις, με ονόματα πρωτοεμφανιζόμενων και στα δύο lineup, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρυντικό για το μέλλον του αθλήματος.
Την προηγούμενη ακριβώς ημέρα -το Σάββατο- το Μαρούσι είχε δώσει έναν ακόμη αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάδα Περιστερίου, την οποία και κέρδισε στο 5ο inning με το επιβλητικό 24 - 6, καθώς στο τρίτο inning η ομαδα των βορείων προαστείων σημείωσε 12 runs. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν αναμενόμενο, καθώς η Ολυμπιάδα είναι μία ομάδα που απαρτίζεται μόνο από νέους παίκτες, οι οποίοι φυσικά και έχουν μέλλον, όμως έχουν ακόμη και πολύ δρόμο μπροστά τους για να κερδίσουν την μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθληματος.
Πρώτος γύρος
Κατά τον προηγούμενο γύρο, στις 9 Μαρτίου, ο Σπάρτακος κέρδισε τον Δία 18-1, όπως και ο Άρης (με 24-5) την Κυριακή 10 Μαρτίου, αποκλείοντάς τον από την διοργάνωση, ενώ οι Leaders επιβλήθηκαν επί της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, με σκόρ 16-12. Αυτός ήταν μέχρι τώρα και ο καλύτερος αγώνας της διοργάνωσης, καθώς οι Ηγέτες "ήρθαν από πίσω" και πήραν τη νίκη μέσα από τα χέρια του Άρη. Οι βορειοελλαδίτες είχαν προηγηθεί στο 5o inning με 8-12, στη συνέχεια όμως τα ρόπαλά τους σίγησαν και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να απαντήσουν οι Leaders. Σημείωσαν 8 runs στα επόμενα τέσσερα innings και δεν δέχθηκαν κανένα.
Επόμενος γύρος
Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι εξής αγώνες.
23 Μαρτίου: Ολυμπιάδα Περιστερίου - Μίλωνας Νέας Σμύρνης
24 Μαρτίου: Σπάρτακος Γλυφάδας - Ηγέτες Βουλιαγμένης

Και οι δύο αγώνες αναμένεται να έχουν ενδιαφέρον, καθώς η δυναμική των ομάδων που συναντώνται είναι πολύ κοντά. Φυσικά και τον πρώτο λόγο έχει ο Μίλωνας για νίκη επί της Ολυμπιάδας, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, ενώ το παιχνίδι Σπάρτακου - Ηγετών δεν είναι κατάλληλο για προβλέψεις. Όλα είναι ανοιχτά.
 
ΠΗΓΗ: baseball-bet.gr

Live Streaming.19:30 Panthrakikos vs AO Xanthi

Δεν υπάρχουν σχόλια: