7 Μαρ 2013

Λεμονής και στο βάθος Μάντζιος

Ο Τάκης Λεμονής και ο Άκης Μάντζιος είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον Άρη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία του Άρη με τους Τάκη Λεμονή και Άκη Μάντζιο να αποτελούν τους δύο βασικούς υποψηφίους διαδόχους.
Ακόμη και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς πολύ δύσκολα ο Μιχαλήτσος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη και παρά την έκπληξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας για την όλη εξέλιξη.
Σε μία ημέρα όπου αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις της ΠΑΕ Άρης για το ζήτημα του προπονητή κι ενώ η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Λεμονής στον οποίο έγινε μία πρώτη κρούση χθες εμφανίζεται διστακτικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά παρόλα αυτά αναμένεται να γίνει και νέα τελική επαφή μαζί του σήμερα.
Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος που παραμένει ελεύθερος μετά την λύση του συμβολαίου του με την Κέρκυρα και δείχνει πανέτοιμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και να κάτσει μάλιστα στην άκρη του πάγκου την Κυριακή. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Εν τω μεταξύ ο Νίκος Κωστένογλου που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Μάκης Κατσαβάκης φέρεται να του έγινε κρούση και να αρνήθηκε. 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: