25 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποιοι θέλουν διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΑΕΚ;

Ποιοι θέλουν διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΑΕΚ;
Ποιοι ετοιμάζουν πλάνο για δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου με χρηματοδότη τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη; 
Το σχέδιό για δημόσια εγγραφή εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της Παρασκευής και οι μικρομέτοχοι της Ένωσης καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρος, έχοντας ήδη έτοιμο το σχέδιο για σχηματισμό διοίκησης, με στόχο να βρουν 21 άτομα από τις τάξεις τους και να ζητήσουν το Μάιο σχηματισμό τέτοιας διοίκησης από το Πρωτοδικείο.
Στα 21 άτομα θα μπορούν να βρίσκονται πρώην παράγοντες, οργανωμένοι αλλά και παλαίμαχοι της ομάδας, όπως είναι ο Θωμάς Μαύρος και ο Λάκης Νικολάου, ώστε να πειστεί ο κόσμος για τις προθέσεις τους αλλά και να εξασφαλίσουν την οικονομική τους συνδρομή μέσω της δημόσιας εγγραφής.
Στα συν της υπόθεσης είναι πως επειδή η διοίκηση θα είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο, δεν θα αντιμετωπίζει νομικούς κινδύνους για τα παλαιότερα χρέη, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ομως, θα έχει συνέπειες για χρέη που θα προκύψουν, τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει οφειλές προς το Δημόσιο και πρόσωπα.
Οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμούν, επίσης, να μειώσουν τη τιμή διάθεσης των μετοχών της ΠΑΕ από 0,80 σε 0,30 ευρώ. Όσο για τα χρήματα, οι μικρομέτοχοι φέρονται να έχουν ήδη εξασφαλίσει 1 εκατ. ευρώ από τον Βασίλη Καπετανόπουλο και τη δέσμευση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη για άλλες 300.000 ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: