8 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕΣΑ. Ο Βενγκέρ μιλά με την Παρί


Ο Βενγκέρ μιλά με την Παρί
Επαφές με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα.Ο προπονητής της Άρσεναλ , που διανύει μια δύσκολη χρονιά στο «Έμιρεϊτς», λέγεται πως μιλά συχνά με τον Νασέρ Αλ Κελαφί , για τον οποίο υπάρχουν έντονες φήμες πως θέλει διακαώς τον Γάλλο τεχνικό στην ομάδα του. Ο ιδιοκτήτης της Παρί φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον Καρλο Αντσελότι, καθώς αν και η ομάδα του Παρισιού είναι πρώτη στην βαθμολογία, το +2 από την δεύτερη Λιόν έχει δυσαρεστήσει έντονα τον Αλ Κελαφί.
Πηγές από την γαλλική ομάδα επίσης αναφέρουν ότι ο λόγος που ο Αλ Κελάφι θέλει τον Βενγκέρ είναι διότι θεωρεί πως με ένα Γάλλο προπονητή θα αυξηθεί η δημοτικότητα του συλλόγου.
Πρόσφατα, μεταξύ άλλων διέρρευσε και η φήμη ότι μεσολαβητής μεταξύ του Βενγκέρ και της Παρί μπήκε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
Ο ίδιος, ο Βενγκέρ πάντως σε δηλώσεις του έχει επισημάνει ότι επιθυμεί να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 20:45 Unicaja vs Panathinaikos

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Αποθεωτική υποδοχή στα Χανιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραλίγο τραγωδία στον αέρα για τους Μπουλς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕΣΑ. Ο Βενγκέρ μιλά με την Παρί

Δεν υπάρχουν σχόλια: