19 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρίχνει αυλαία ο Όουεν

Ο Άγγλος φορ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν

Σε ηλικία 33 ετών ο Μάικλ Όουεν πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με την λήξη της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Άγγλος επιθετικός στην Στόουκ Σίτι είναι από τους παίκτες με τις λιγότερες συμμετοχές την εφετινή περίοδο καθώς έχει παίξει μόλις σε 6 παιχνίδια σκοράροντας ένα γκολ.
Ο Όουεν έκανε σπουδαία καριέρα στην Λίβερπουλ την φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1996 έως το 2004 και στην συνέχεια επιχείρησε το βήμα παραπάνω παίρνοντας μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο εκεί δεν κατάφερε να καθιερωθεί και έτσι ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε στην Premier League για λογαριασμό της Νιούκαστλ το 2005.
Το 2009 από "ήρωας" έγινε "προδότης" για τους φίλους της Λίβερπουλ όταν πήρε την απόφαση να φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο ούτε εκεί κατάφερε ο Όουεν να καθιερωθεί λόγω των συχνών τραυματισμών και των πολλών επιθετικών λύσεων στην ομάδα.
Έτσι αποφάσισε να πάει στην Στόουκ Σίτι αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, Τόνι Πούλις, με τον Μάικλ Όουεν να αποφασίζει στο τέλος της σεζόν να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. 


Πηγή: AEK365

Δεν υπάρχουν σχόλια: