18 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βασίλισσα της Θράκης

Μπορεί μια μέρα νωρίτερα, την τελευταία Κυριακής της αποκριάς, η Λάουρα Νάργες να... μάγεψε ως βασίλισσα στο ξανθιώτικο καρναβάλι, αλλά την Κ. Δευτέρα αυτή που έλαμψε ήταν η Βασίλισσα της Θράκης, ήτοι η Skoda Ξάνθη που πέρασε με 0-2 από το ΔΑΚ Κομοτηνής επικρατώντας του Πανθρακικού στο "Ελ Θράκικο". Τέταρτο σερί διπλό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πέμπτο σερι ματς χωρίς νίκη το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη που έχει μπλέξει για τα καλά, όσον αφορά την παραμονή του (στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη).




* Την 4η νίκη της σε 6 αγώνες (έχει και 2 ισοπαλίες) με τον Πανθρακικό πέτυχε η Skoda Ξάνθη * Για πρώτη φορα στην ιστορία της η Skoda Ξάνθη πέτυχε 4 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στην S.L. * Οι παίκτες της Skoda Ξάνθης αφιέρωσαν το πρώτο γκολ στον συμπαίκτη τους Γκλέισον που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη ανατράπηκαν πολύ γρήγορα, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής, Δημήτρης Παπαδόπουλος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και στο 20λεπτο έδωσε τη θέση του στον Βαγγέλη Κοντογουλίδη.
Η Skoda Ξάνθη απείλησε πρώτη στο ματς, όταν με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα με τον Σολτάνι να πετάγεται και να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η απάντηση των Κομοτηναίων ήταν άμεση, καθώς στο 36', ο Βαϊρουά έβγαλε τη σέντρα με τον Κοντογουλίδη να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Λοντίγκιν! 
Οι Ξανθιώτες τελικά ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 39', όταν από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Γούτας βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Κι ενώ περιμέναμε την αντίδραση του Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν με την έναρξη, στο 48ο λεπτό το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο Ντιέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουτσόπουλου και έκανε το 0-2 για τους Ξανθιώτες.
Στο 72' ο Σολτάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 0-3, αλλά από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Ο Πανθρακικός είχε και αυτός δυο καλές στιγμές με τον Λουσέρο στο 81' και στο 85' να μην μπορεί να νικήσει τον Λοντίγκιν που κράτησε το μηδέν για την εστία του...
Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: