6 Μαρ 2013

Κοιτά και Κούτσκα η Μίλαν

Η Μίλαν θα ξεκινήσει συζητήσεις με την Τζένοα για την απόκτηση του Γιουράι Κούτσκα, ο οποίος αναμένεται να γίνει κάτοικος Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι. Συμφωνία με Βερόνα για Ζορζίνιο



Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Τζένοα, Πρετσιόζι, είχε αποκαλύψει ότι ο Γκαλιάνι του τηλεφώνησε για έναν παίκτη, που τελικά ήταν ο Μπερτολάτσι, όμως φαίνεται ότι δεν ήταν ο μοναδικός των Γενοβέζων που μπήκε στο μάτι της Μίλαν.
Σύμφωνα με το Sky Italia οι συζητήσεις για τον Γιουράι Κούτσκα θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, στη συνέχεια η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από ρεπορτάζ του Milan Channel και ο Σλοβάκος αναμένεται να γίνει κάτοικος Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι όποτε αυτές οι δύο ομάδες κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δύσκολα δεν υπάρχει συμφωνία.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport Βερόνα και Μίλαν έφτασαν ήδη σε συμφωνία για το 50% των δικαιωμάτων του Ζορζίνιο. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος βγάζει μάτια στην Σέριε Β, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όμως όλα δείχνουν ότι και αυτός οδεύει προς Μιλάνο. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. 

Πηγή: AEK365

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:40 Champions League Simulcast!. 21:45 Paris Saint Germain vs Valencia CF k Juventus vs Celtic

 

Επίσκεψη WADA σε Αλόνσο, Πέρεζ, Ρικιάρντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επανήλθαν τρεις στον Πλατανιά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: