24 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΤΖΕΚΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΣΝΙΟΥΣ.«Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγαν 3 γκολ;»


«Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγαν 3 γκολ;»
Εχουν περάσει σχεδόν δυο 24ωρα από το θρίαμβο της Βοσνίας στη Ζένιτσα με 3-1 επί της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ακόμα ο σκόρερ δυο εκ των τερμάτων, Εντιν Ντζέκο δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της νίκης. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στα ΜΜΕ της Βοσνίας για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής του ομάδας επί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ρωτούσε τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αν θυμούνται το πότε η Ελλάδα είχε δεχθεί ξανά τρία τέρματα σε επίσημο ματς πλην του παιχνιδιού, βέβαια, με τη Γερμανία!
«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και θα σας πω, πραγματικά, πως δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα δέχθηκε τρία γκολ. Μήπως θυμάστε εσείς;», ρώτησε τους Βόσνιους εκπροσώπους Τύπου ο Ντζέκο και δεν πήρε απάντηση. Διότι πολύ απλά ούτε αυτοί γνώριζαν… «Αυτό που ξέρω είναι πως το σκορ και η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Ελληνες δεν είχαν δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς», συμπλήρωσε ο Ντζέκο, ο οποίος εν συνεχεία παραδέχθηκε πως φοβόταν την Εθνική μας ομάδα πριν τη σέντρα του ματς.
«Όπως σας είπα θέλω να πω αλήθειες, φοβόμουν τους Ελληνες, διότι γνώριζα πως είναι μία ομάδα με εξαιρετική άμυνα, ήταν σημαντικό που αμυνθήκαμε σωστά», υπογράμμισε ο Ντζέκο, ο οποίος στη συνέχεια εξήρε την ωριμότητα που διέκρινε το παιχνίδι της ομάδας του.
«Ημασταν ωριμότατοι και προσεκτικοί μέσα στο ματς, δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στους Ελληνες και ήταν σημαντικό που δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα στις αντεπιθέσεις», ήταν ακόμα μία επισήμανση του άσου των «σίτιζενς», ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν δώσαμε, απλά, μέσα στο παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων μας, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε το 150%». 

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: