18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.Pre-game: ΟΦΗ - Πλατανιάς (19:30)

Pre-game: ΟΦΗ - Πλατανιάς (19:30)
Το ματς του α' γύρου είχε έντονο το άρωμα του... γοήτρου. Από τη μία ο ιστορικός ΟΦΗ που εκπροσωπεί τον νομό του Ηρακλείου της Κρήτης και από την άλλη ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Πλατανιάς (19:30, NovaSports 2, Sentra 103.3, SentraGoal.gr). Τότε, στον αγώνα των Χανίων, επικράτησαν οι «μελανόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Σίσιτς που έχει αποχωρήσει. Αμφότερες, ωστόσο, οι ομάδες σήμερα δεν ενδιαφέρονται για το γόητρο, αλλά αποκλειστικά για τους βαθμούς.
Ο μεν ΟΦΗ, που είναι πλήρης, με νίκη θα κάνει καθοριστικότατο βήμα για την παραμονή και θα βλέπει ακόμη και ψηλότερα (θα μειώσει στους δύο από την 5η θέση), ενώ ο Πλατανιάς, αν την κατακτήσει, θα αποκτήσει σημαντικό «μαξιλαράκι» από τη 15η θέση.

ΟΦΗ (4-4-2): Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπούρμπος, Λαμπρόπουλος, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Παπάζογλου
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (4-4-1-1): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Γιάννου, Αναστασάκος 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: