20 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιτάνζ: Απωθημένο μου η κατάκτηση του Kυπέλλου

Ο Ιτάνζ έχει παρουσία σε δυο τελικούς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου. Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της παρουσίας του στην μπουτίκ της ΠΑΕ παραδέχθηκε πώς το Κύπελλο είναι ένα απωθημένο του...


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιτάνζ:
"Δεν θα πω ψέματα. Είναι  δύσκολο να χάνεις, ειδικά τη δεύτερη, δύο χρονιές το Κύπελλο, όπως το κάναμε εμείς στον Ατρόμητο. Είναι πολύ ευχάριστο ότι μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω με τους καλύτερους, θα δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Θεός σ αυτό το θεσμό φέτος".

Για την εκδήλωση:  "Στην Ελλάδα είναι πρώτη φορά που συναντώ κάτι τέτοιο. Έχω βρεθεί σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό και ξέρω τι σημαίνει να είσαι οπαδός μίας ομάδας και τι σημαίνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις".
Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: "Είναι το τελευταίο σπριντ της σεζόν, ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια που έρχονται θα δείξουν κατά πολύ και τι μπορούμε να πετύχουμε και από ποια θέση θα αρχίσουμε στα πλέι οφ. Οπότε είναι ένα κομβικό σημείο για τη σεζόν".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του: "Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Είναι φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα, βλέπετε μεγάλες ομάδες που είναι στα κάτω τους, τι συμβαίνει για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό. Δεν τα πάμε και τόσο άσχημα. Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να βλέπουμε είναι η βαθμολογία. Το πώς τα καταφέρνουμε με τους στόχους μας που είμαστε μέσα και αυτό είναι, άλλωστε, που μετρά στο ποδόσφαιρο".
Για το αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ συγκρίνεται με τον κόσμο της Λίβερπουλ: "Έχουνε κοινά στοιχεία. Εκπροσωπούν δύο πολύ μεγάλους συλλόγους στις χώρες τους. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ. Σπρώχνουν την ομάδα τους, βοηθάνε και είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα σου, να παίξεις σε τέτοιο σύλλογο". 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.Champions League Simulcast!.AC Milan vs FC Barcelona k Galatasaray vs FC Schalke 04

Δεν υπάρχουν σχόλια: