8 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κανένα θέμα με Βοσνιάδη»



Βελλής: «Κανένα θέμα με Βοσνιάδη» | onsports.grΣτα αποδυτήρια του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκε την Παρασκευή (8/2) ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σταμάτης Βελλής και εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Αλέκο Βοσνιάδη.
Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας και την Πέμπτη, όπου έτριξε τα... δόντια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου και μέσα σε λίγες ώρες μίλησε και πάλι στους παίκτες του Απόλλωνα, θέλοντας να διαψεύσει τα σενάρια αντικατάστασης του Αλέκου Βοσνιάδη.
«Τις τελευταίες μέρες αντιλαμβάνομαι μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα σύμφωνα με την οποία τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Με τον κ. Βοσνιάδη θα συνεχίσουμε και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Με τον κ. Βoσνιάδη είτε θα ανέβουμε στη Superleague, είτε θα παραμείνουμε στη Football League ή ο μη γένοιτο θα υποβιβαστούμε. Επομένως βγάλτε όποιες σκέψεις από το μυαλό σας, αν τις είχατε, διαγράψτε αυτή την αβεβαιότητα και ανασφάλεια και συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στο έργο σας». 

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Υψηλής επικινδυτότητας το ματς με Λεβάντε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Διομήδης καταγγέλλει την ΑΕΚ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ.«Μόνο ο Ζλάταν πουλάει περισσότερο από τον Βεράτι»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η βία καταγράφει την παρακμή μας»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σχήμα Βικελίδης με ελάχιστες διαφορές


 


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο προπονητικό τιμ της Κέρκυρας ο Μίχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: