10 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Ικανοποίηση για την αντίδραση

ΠΑΟΚ: Ικανοποίηση για την αντίδραση | onsports.grΟ ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στην Τούμπα για το 2013 αν και στην αρχή τα βρήκε... σκούρα κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και προκάλεσαν ανησυχία στο «στρατόπεδο» του «Δικέφαλου» χάρις στο τέρμα του Περογαμβράκη. Ωστόσο, η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στο «συγκρότημα» του Γιώργου Δώνη, το οποίο με αντεπίθεση διαρκείας πήρε το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο» για το νέο έτος.
Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν την πέμπτη τους φετινή ανατροπή, σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που προκαλεί ικανοποίηση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, μια και οι παίκτες έδειξαν πως διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα και τον κατάλληλο χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία.
Στα θετικά για τον Γιώργο Δώνη ήταν η εμφάνιση του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος έδωσε... ώθηση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ πολύ καλά στοιχεία δείχνουν και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση, που έχουν ανεβάσει τον ανταγωνισμό και αυτό έχει καλύτερα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: