26 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό των "Γιατρών χωρίς σύνορα"

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ, ο Ηλυσιακός θα στηρίξει την προσπάθεια των γιατρών χωρίς σύνορα στο παιχνίδι του Σαββάτου (2/3) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός συνεχίζει την προσπάθεια της για κοινωνική αλληλεγγύη σε όσες ομάδες το έχουν ανάγκη. Με ανακοίνωση της, ενημέρωσε πως στο ματς του Σαββάτου (2/3) θα στηρίξει τους Γιατρούς χωρίς σύνορα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ συνεχίζοντας την προσπάθεια να βρίσκεται κοντά σε όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη και να αποδεικνύει πως το μπάσκετ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά αφορμή για κοινωνική αλληλεγγύη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανελευσινιακό, το ερχόμενο Σάββατο (2/3) στα Ιλίσια, και σε συνεργασία με τον «Μέγα χορηγό» της ομάδας τηνCyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, θα στηρίξει την προσπάθεια των «Γιατρών χωρίς Σύνορα» στο πλαίσιο της εκστρατείας αλληλεγγύης «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»!
Οι  Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις,επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.
Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια πλήρης εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ασθενείς ευάλωτους, «ξεχασμένους»,αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κι ένα πρακτικό «όχημα» αλληλεγγύης αφού με την αγορά ενός πακέτου Παστίλιες (1,60 €), το ένα ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Μεγάλος υποστηρικτής της ενέργειας θα είναι ο «Μέγας χορηγός» της ομάδας μας, η Cyta, που θα προμηθευτεί και στη συνέχεια θα διαθέσει ποσότητες από παστίλιες στους φιλάθλους της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα.
Όσοι μεμονωμένα θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια των Γιατρών χωρίς σύνορα μπορούν να το δηλώσουν καλώντας στα γραφεία του συλλόγου (210-7777410)  ή στην είσοδο του γηπέδου". 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: