6 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νεϊμάρ: «Μοναδική απειλή ο Ρούνεϊ»

Νεϊμάρ: «Μοναδική απειλή ο Ρούνεϊ»Την πεποίθησή του ότι η εθνική Αγγλίας δεν θα αποτελέσει απειλή για την Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εξέφρασε ο Νεϊμάρ, ενόψει της φιλικής μεταξύ τους αναμέτρησης.


Οι δύο εθνικές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σήμερα στο «Γουέμπλεϊ», με τον Βραζιλιάνο άσο να ξεχωρίζει τον Γουέιν Ρούνεϊ ως τον μοναδικό «κίνδυνο» της εθνικής Αγγλίας, χωρίς, ωστόσο, να κατατάσσει τα «τρία λιοντάρια» στα φαβορί.

«Η Αγγλία είναι καλή ομάδα και διαθέτει καλούς παίκτες αλλά δεν θεωρώ ότι θα είναι ένας από τους αντιπάλους που θα μας προβληματίσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως βασίζονται πολύ στον Ρούνεϊ και δικαίως, καθώς θεωρώ ότι είναι η μόνη απειλή που διαθέτουν. Εμείς όμως έχουμε πολλούς τέτοιους ποδοσφαιριστές», σημείωσε αρχικά ο Νεϊμάρ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Η Αγγλία δεν διαθέτει την ίδια ποιότητα με την Ισπανία και την Αργεντινή. Όσον αφορά την Αργεντινή, ακόμη και αν ο Μέσι δεν είναι σε φόρμα, υπάρχει ο Αγκουέρο και ο Τέβεζ. Και στην Ισπανία, ακόμη και αν ο Ινιέστα δεν παίζει, έχουν τους Τσάβι και Βίγια». 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετά τον Φιγκερόα ο Σισοκό!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σεισμός - «τέρας» στον Ειρηνικό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ferrari από… άλλο πλανήτη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νεϊμάρ: «Μοναδική απειλή ο Ρού

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ... 17χρονη αξίας 45 εκατομμυρίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: