28 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέψη μέσα στο «Καμπ Νου» θέλει η Ρεάλ


Στέψη μέσα στο «Καμπ Νου» θέλει η ΡεάλΤα περσινά επιχειρηματα της Ισπανικής Ομοσπονδίας επικαλείται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ζητάει να δώσει στο «Καμπ Νου» τον τελικό του Copa Del Rey με την Ατλέτικο!

Αίτημα στην Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να πραγματοποιηθεί στο «Καμπ Νου», έδρα της Μπαρτσελόνα, κατέθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης!

Την περσινή σεζόν το ανάλογο ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλλέτικ Μπιλμπάο είχε προταθεί από την διοργανώτρια να γίνει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το οποίο είναι μία ουδέτερη έδρα και έχει μεγάλη χωρητικότητα.

Τελικά, όμως, ύστερα από τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Ρεάλ το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου η Καταλανοί επικράτησαν 3-0 της Μπιλμπάο.

Αν τελικά η πρόταση της «βασίλισσας» δεν γίνει αποδεκτή, τότε ως εναλλακτικές λύσεις εξετάζονται το «Μεστάγια» (έδρα της Βαλένθια, χωρητικότητας 55,000 θέσεων) και το Ολυμπιακό Στάδιο της Σεβίλλης (χωρητικότητας 57,619 θέσεων).

Πλέον τον τελευταίο λόγο έχουν η FEF και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα… 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥ... ΧΡΟΝΟΥ.Το «παλάτι» της Αγγλίας στην Κόπα Καμπάνα (pics)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Γκάλης αξίζει κάθε τιμή»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καμία συνάντηση στην ΑΕΚ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Μπενζεμά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άσος και στο τένις ο Μαραντόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: