27 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κάνουμε διάνα με τους Έλληνες»


«Κάνουμε διάνα με τους Έλληνες»

Ενθουσιασμένος με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές έδειξε να είναι ο πρόεδρος της Μπολόνια, Άλμπανο Γκουαράλντι, ο οποίος πανηγύρισε στα αποδυτήρια τη νίκη επί της Φιορεντίνα με 2-1.

Χρειάστηκε ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ελάχιστα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, για να δώσει μια σπουδαία νίκη στη Μπολόνια επί της Φιορεντίνα με 2-0. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλη την αποστολή των «ροσομπλού».

Μετά το τέλος του αγώνα οι νικητές δέχτηκαν την επίσκεψη του προέδρου του συλλόγου, Άλμπανο Γκουαράλντι, ο οποίος τους έδωσε τα συγχαρητήριά του και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

«Μετά τον Κονέ, ανακαλύψαμε και το Λάζαρο. Τουλάχιστον με τους Έλληνες κάνουμε… διάνα», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαράλντι, θέλοντας να τονίσει πως οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν… καλό μάτι όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ελλάδα.

Πάντως δεν είναι τυχαίο πως ο πρόεδρος της Μπολόνια πρόφερε το μικρό όνομα του Χριστοδουλόπουλου και το επώνυμο του Κονέ. Αν επιχειρούσε να κάνει το αντίστροφο, ελάχιστοι θα κατανοούσαν αυτό που θα ήθελε να πει. 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης: Επιστρέφουν Βελλίδης και Αγκάνθο

Δεν υπάρχουν σχόλια: