8 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ.«Μόνο ο Ζλάταν πουλάει περισσότερο από τον Βεράτι»

«Μόνο ο Ζλάταν πουλάει περισσότερο από τον Βεράτι»Τέλος στα σενάρια περί επιστροφής του Μάρκο Βεράτι στην Ιταλία έδωσε ο ατζέντης του, Ντονάτο Ντι Κάμπλι. Στις αρχές τις εβδομάδας ο Ιταλός παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν με δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στο Καμπιονάτο. «Τα λεγόμενα του παρεξηγήθηκαν. Ο Μάρκο εννοούσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ιταλία, αλλά τώρα βρίσκεται στο Παρίσι και είναι πολύ χαρούμενος στην Παρί» δήλωσε ο άνθρωπος του παίκτη.
Μάλιστα ο ατζέντης του Βεράτι αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό που έγινε στην χθεσινή (7/2) συνέντευξη Τύπου μεταξύ του πελάτη του και του προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, για να τονίσει το πόσο άτοπο είναι το ζητήμα.
«Στην χθεσινή (7/2) συνέντευξη Τύπου ο Μάρκο τόνισε στις δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να φύγει. Μάλιστα, ο Κάρλο Αντσελότι γύρισε μπροστά σε όλους και τον ρώτησε αν επιθυμεί να φύγει. Μετά από αυτό όλοι άρχισαν να γελάνε», είπε ο Ντι Κάμπλι.
Μεταξύ άλλων ο Ιταλός ατζέντης επισήμανε το πόσο αγαπητός είναι η Βεράτι στο Παρίσι λέγοντας: «Ο Μάρκο είναι χαρούμενος στο Παρίσι και οι οπαδοί τον λατρεύουν. Μόνο ο Ζλάταν έχει πουλήσει πιο πολλές φανέλες από εκείνον»
Ο ιταλικός Τύπος έχει ονομάσει τον ταλαντούχο μέσο «επόμενο Πίρλο» καθώς με τις επιδόσεις του πέρσι βρέθηκε από την Πεσκάρα, που τότε ήταν στην Seria B, στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό το καιρό που βρίσκεται στο Παρίσι το όνομα του Βεράτι έχει συνδεθεί με πολλές ιταλικές ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Ρόμα. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.Pre-game: Ατρόμητος - Βέροια (17:15)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καθαρό μυαλό για τη νίκη»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιακωβάκης: «Απωθημένο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διαμαντίδης εναντίον Σπανούλη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Υψηλής επικινδυτότητας το ματς με Λεβάντε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Διομήδης καταγγέλλει την ΑΕΚ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η βία καταγράφει την παρακμή μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: