24 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»


Δερμιτζάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»Η παραμονή δεν έχει έρθει ακόμα για τον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Η ήττα από τον Πανιώνιο φέρνει τον Πανθρακικό σε δύσκολη θέση και σε καμία περίπτωση δεν είναι σωμένος. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το παιχνίδι, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά το θέμα της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

«Γενικά ήταν ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα. Θεωρώ πως σήμερα κέρδισε η ομάδα που πέτυχε τα γκολ. Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, αλλά δεν ήμασταν χειρότεροι από τον Πανιώνιο», δήλωσε ο Δερμιτζάκης.

Για την εξέλιξη του αγώνα σχολίασε: «Στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος είχε περισσότερη διάθεση και εμείς ανεβάσαμε την απόδοση μας μετά το δεύτερο γκολ. Ανεβάσαμε την απόδοση μας στη συνέχεια, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Ο Δερμιτζάκης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την μεγάλη του νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στον στόχο του. Είμαι αισιόδοξος πως και εμείς θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το σε πόσους βαθμούς θα «παιχτεί» η παραμονή δήλωσε: «Σίγουρα ο συντελεστής της παραμονής έχει ανέβει. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως περίπου 34 βαθμούς θα χρειάζεται η ομάδα για να είναι ασφαλής». 


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: