1 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σίσιτς: Ήρθα για τον στόχο της ανόδου!



Εντυπωσιασμένος από τα όσα συνάντησε στο Αγρίνιο δηλώνει ο Μίρνες Σίσιτς, που ξεκαθάρισε ότι είπε το «ναι» στον Παναιτωλικό για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα!
 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι μια από τις πιο… ηχηρές μεταγραφές (σε κάθε εθνική κατηγορία) στην «φτωχή» περίοδο του Ιανουαρίου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, είναι η απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς από τον Παναιτωλικό!
Με τεράστια εμπειρία από τα… μεγάλα σαλόνια και έχοντας παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΟΦΗ ο Σλοβένος είναι ο ηγέτης από τον οποίο στο Αγρίνιο περιμένουν να… πάρει από το χέρι την ομάδα κι από τα χαμηλά της βαθμολογίας να την οδηγήσει στις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα καθώς αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος!
Ο Σίσιτς, αμέσως μετά την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναιτωλικού, μίλησε για την νέα του ομάδα και τους στόχους του στον Χρήστο Στούμπο και την εκπομπή «Σπορ στις 12» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 96.1!
Για την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό: «Είχαμε και πριν 2-3 χρόνια μια επαφή με τον Παναιτωλικό, αλλά έγινε τώρα. Η διοίκηση με ήθελε πολύ οπότε υπήρχε ενδιαφέρον κι από εμένα αφού άκουσα πολλά καλά λόγια για την ομάδα αυτή. Μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά και ήθελα να έρθω. Ήρθα μόνο για ένα λόγο. Να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Ά εθνική. Θέλουμε και τον κόσμο να μας υποστηρίξει»!
Για την ατμόσφαιρα που έζησε πέρσι ως αντίπαλος: «Άλλα παιχνίδια πέρσι με ΟΦΗ. Διαφορετικά εντελώς. Άλλοι παίκτες που σήμερα δεν είναι εδώ! Όμως ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ένα καλό γήπεδο κι αυτό έχει σημασία. Είναι ευχάριστο για κάθε παίκτη να παίζει εδώ».
Για το αν προβληματίζεται από την ως τώρα κακή πορεία της ομάδας: «Δεν είχα δει τι θέση είναι η ομάδα και με προβλημάτισε, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και αν πάρουμε 4 στην σειρά θα είμαστε κοντά στις θέσεις για Ά εθνική».
Για το ρόστερ: «Το πρώτο πράγμα που κοίταξα είναι ποιοι παίκτες είναι στον Παναιτωλικό. Πολλούς τους ξέρω και με 4-5 ήμασταν και συμπαίκτες παλιά. Είναι οι περισσότεροι παίκτες για ‘Α εθνική! Έχουμε κόσμο, καλό προπονητή και μπορούμε να καταφέρουμε τον μοναδικό στόχο που είναι να ανέβουμε στην Ά εθνική».
Για το αν έχει πρόβλημα που θα παίξει στην Football League: «Δεν έχω παίξει ποτέ Β΄ εθνική και ήταν πρόβλημα για μένα. Έχω όμως 1.5 χρόνο συμβόλαιο κι αν ανέβουμε Α΄ δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω. Από όλες τις καταστάσεις αυτή η ομάδα δεν είναι για Β΄ εθνική»!
Το μήνυμα του στους φίλους του Παναιτωλικού: «Δεν λέω μεγάλα λόγια. Αλλά ότι μπορώ θα το κάνω. Θέλω να είναι δίπλα μας ο κόσμος κι όταν παίζουμε στο Αγρίνιο να έχουμε ένα παίκτη παραπάνω»! 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιάχος στο Αστέρας-ΠΑΟ, ο Βοσκάκης στο Άρης-ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Κανένα σχόλιο και αναμονή για Τζεμπούρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: