Χρήστος Παππάς και Τζος Πάουελ δήλωσαν πως στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο το ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας και όχι τον τελικο του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (7/2) τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΣΕΦ στο παιχνίδι που ολοκληρωνει την 16η αγωνιστική της Α1. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως «ο καταγαιστικός ρυθμός των αγώνων συνεχίζεται. Τη Δευτέρα αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την Κυριακή τον αντιμετωπίζουμε ξανά για το Κύπελλο. Δεν υπάρχει χρόνος, όμως, να σκεφτούμε ούτε το ένα ματς ούτε το άλλο. Αν έχουμε το μυαλό μας στο ματς με του πρωταθλήματος και σκεφτόμαστε τι έγινε θα έχουμε πρόβλημα στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Το ίδιο και αν αρχίσουμε να μιλάμε για το ντέρμπι που έρχεται. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα και θα πρέπει να δώσουμε το 100% σε συγκέντρωση και δυνάμεις για να βγάλουμε όσα έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη».
Από τη μεριά του ο Τζος Πάουελ υποστήριξε πως «το ότι νικήσαμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εξασφαλίσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση, δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα ματς δεν θα τα αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Όπως είδαμε και στο σκάουτινγκ ο Ίκαρος διαθέτει αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πίνο: Να επιστρέψω γρήγορα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο στόχαστρο της Σιένα ο Παππάς!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πιο κοντά στην πεντάδα ο Απόλλων...