6 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άλωσε το Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός Βόλου


Την ξέφρενη πορεία του συνέχισε ο Ολυμπιακος Βόλου, καθώς πέρασε νικηφόρα και από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν τόσο εκρηκτικοί όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο πέτυχαν το γκολ νωρίς, στο 17’ με κεφαλιά του Σολάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσκα, και φρόντισαν παίζοντας έξυπνα να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος.
Από την πλευρά του ο Ηρακλής πίεσε και πάλεψε για την ισοφάριση, ωστόσο στην καλύτερή του στιγμή, στο 71’ ο Στεφανίδης σημάδεψε με δυνατό μακρινό σουτ το δεξί δοκάρι του Γκίτκου. Στο 54’ είχε προηγηθεί ένα σουτ του Κιρόφσκι από καλή θέση που πέρασε άουτ. Οι «κυανόλευκοι» έψαξαν το γκολ ως το τέλος, ωστόσο υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα για φέτος, από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0.
Ηρακλής: Χουάντερσον, Νατσούρας, Σουλίδης (64’ Στεφανίδης), Παπαστεριανός, Γ. Παληγεώργος (46’ Γεωργίου), Τσερκέζος, Κιρόφσκι, Χ. Παληγεώργος, Ισάακ, Ουκάρ (84’ Φερνάντεζ), Τάι
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Σολάκης (73’ Παλαιολόγος), Ογκουνσότο (60’ Ανέτε), Χατζηπαντελίδης (52’ Γιενγκά) 

Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: